U hebt, net als driekwart van de Belgen, beslist om eigenaar van uw woning te worden.
De aankoop van een huis of appartement is geen lichtzinnige beslissing. Droomt u van een luxueuze villa of van een comfortabel appartement midden in de stad? Beschikt u over het budget om uw rustig plekje te kopen? U mag echter niet vergeten dat de aankoopprijs van uw vastgoedaankoop zich niet beperkt tot de prijs die u met de verkoper hebt afgesproken en de maandelijkse aflossing van uw hypothecair krediet.
Bij het berekenen van uw budget moet u ook rekening houden met verschillende kosten en taksen, waaronder registratierechten, notariskosten, verzekeringen. U moet ook nieuwe belastingen betalen, zoals de onroerende voorheffing, maar daarentegen staat dan weer dat u fiscale kortingen kunt krijgen als u een hypothecair krediet hebt afgesloten.

Uw woonkrediet

U wilt een appartement, woning of bouwgrond kopen. U wilt uw eigen woning bouwen of renoveren. Uw financiële middelen zijn echter beperkt. Met een hypothecair krediet, een krediet gewaarborgd door een hypotheek op een onroerend goed, beschikt u over het nodige geld om uw vastgoedprojecten te realiseren. Deze leenvorm is meestal gespreid over een periode van 10 tot 30 jaar. Alvorens een hypothecair krediet af te sluiten moet u zich goed informeren. Een krediet is nooit gratis. Bovenop het geld dat u leent moet u interesten betalen en bepaalde garanties bieden aan de lener, uw bank bijvoorbeeld.

Een krediet op maat van uw behoeften

Er bestaan verschillende soorten hypothecair krediet. U kunt bijvoorbeeld steeds kiezen tussen een krediet met vaste rentevoet en een krediet met variabele rentevoet en u kunt de looptijd voor de terugbetaling van uw krediet bepalen. Ook hier is het belangrijk dat u zich op voorhand goed informeert.

Onze kredietspecialisten staan tot uw dienst voor al uw vragen. Aarzel niet om ons te contacteren!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  U wenst gekontakteerd te worden door ons kantoor te :
  BrusselEupen

  Uw bericht