Investeren om meer te krijgen ?

U hebt reeds een veilige spaarreserve en komt goed rond op het einde van de maand? U hebt een grote som geld ontvangen of verwacht een grote som geld die u niet direct nodig hebt? In dat geval kunt u ervoor kiezen om een deel van uw spaargeld te beleggen. Maar als u beslist om te beleggen, moet u goed nadenken en voorzichtig zijn. Beleggen houdt doorgaans een groter risico in dan sparen. Houd dit steeds in het achterhoofd en wees steeds eerlijk tegenover uzelf bij het bepalen van het risico dat u aanvaardbaar acht voor uw spaargeld.

Investeren met een doel ?

Stel uzelf de vraag welk doel u wilt bereiken wanneer u een deel van uw spaargeld belegt. Wilt u gewoon een betere opbrengst dan die van een klassiek spaarboekje of een termijnrekening? Of streeft u een concreet doel na, zoals de aankoop van een nieuwe wagen, de inrichting van uw tuin of de aankoop van een tweede woning om ze te verhuren? Of wil u een aankomend inkomen voor uw pensioen of uw kinderen een grotere erfenis nalaten?

Er zijn duizend-en-een redenen om te beleggen en duizend-en-een producten waarin u kunt beleggen. Het is belangrijk dat uw beleggingsstrategie en –producten zo goed mogelijk overeenstemmen met uw beleggingsdoelstellingen en uw persoonlijkheid. Bepaal zelf hoeveel risico u wilt lopen.

Klanten van ons kantoor te Brussel

Klanten van ons kantoor te Eupen

Kontakteer ons !

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email adres (verplicht)

  Uw telefoonnnummer (verplicht veld)

  Onderwerp

  kies een optie uit volgende lijst :

  Voorziene bedrag van de belegging (verplicht veld)

  U wenst gekontakteerd te worden door ons kantoor te :

  Uw bericht