Raadpleeg de gegevens van uw verzekeringscontracten online, in alle veiligheid !

Wij hebben het genoegen u te melden dat u voortaan de gegevens van de verzekeringscontracten die u bij ons hebt afgesloten online kunt raadplegen.

U hebt dringend informatie over uw verzekeringen nodig maar kunt ons niet bellen of bereiken?Dit is niet langer een probleem.

Om ervoor te zorgen dat u steeds een up-to-date overzicht hebt van de gegevens van uw contracten en dat u ons 7 dagen per week, de klok rond, kunt bereiken, bieden wij u immers de mogelijkheid om GRATIS uw klantenruimte op onze website te activeren.

 

.

.

Hoe gaat u naar uw klantenruimte?

Stap 1: activeer uw account

• Klik op een van onderstaande knoppen:

Hulp nodig ? Klik hier :

  • Voer uw e-mailadres en een paswoord naar keuze in.

 

 

  • Uw account is nu geactiveerd !

 

Stap 2: ga naar uw account

Telkens u de gegevens van uw contracten wilt bekijken of ons een bericht wilt sturen, geeft u uw e-mailadres en het door u gekozen paswoord in de klantenruimte in.
In België of in het buitenland: een eenvoudige internetverbinding volstaat om in te loggen!

 

Tip :

Hebt u een tablet? Zodra uw account geactiveerd is, kunt u dezelfde gegevens ook op uw tablet opvragen. Download hiervoor de MyBroker-app in de AppStore of de Google Play Store.
Wij hopen dat deze nieuwe en volledig gratis dienst u zal bevallen. Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen hieromtrent.

 

.

Kontakteer ons :

    Uw naam (verplicht)

    Uw email adres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht